فروش روغن کنجد ، ارده و حلوا ارده - اردکان ( ۶۹۴ روز قبل )

آگهی دهنده : تولیدی بزرگ اصل کالا

شماره تماس : شماره تماس آگهی دهنده

آدرس: استان يزد شهر اردكان

ایمیل : ایمیل آگهی دهنده

بازدید : ۸۶۹

متن آگهی :

روغن کنجد به صورت تناژ ٬ فله و ظرفی
روغن کنجد فله به صورت گالن های پلاستيکی سفيد رنگ 19 کيلویی
روغن کنجد ظرفی 500 گرمی و 800 گرمی پت مانند و کارتن ها به صورت 15 تایی و 24 تایی
روغن کنجد 950 گرمی کارتن ها 20 عددی
ارده به صورت فله و ظرفی
ارده فله به صورت گالن پلاستيکی 10 و 20 کيلویی
ارده کوچک 120 گرمی 12 عددی
ارده ظرفی به صورت 400 گرمی(36 عددی)و 700 گرمی(24 عددی)
حلوا ارده به صورت فله و ظرفی
حلوا ارده فله در ظرف های 4 کيلویی و 8 کيلویی و غيره
حلوا ارده 300 گرمی هر کارتن 30 عددی
حلوا ارده 500 گرمی هر کارتن 30 عددی
حلوا ارده 800 گرمی هر کارتن 24 عددی
کرم ارده و ارده شکلاتی
اصل کالا توليدی است که در اردکان واقع شده و توليد کننده سوغات استان یزد از قبيل شيرینی و محصولات کنجدی ميباشد و به
سراسر کشور ارسال مينماید.

اصل کالا ارائه دهنده محصولاتی نظير ارده ٬ حلوا ارده ٬ روغن کنجد ٬ انواع شيرینی یزدی ٬ حاجی بادام ٬ پشمک ميباشد.
حلوا سوغات مختص به اردکان بوده و ساليان سال است که سوغات اول شهرستان ميباشد.
اصل کالا توليد کننده بهترین حلوا ­ ارده و روغن کنجد صد در صد خالص ميباشد.
حلوا و ارده اصيل اردکان را با بهترین کيفيت و پایين ترین قيمت از ما بخواهيد.
خالص ترین روغن کنجد با پایين ترین قيمت بازار موجود ميباشد.
خواص ارده :
ارده به کنجد بدون پوست ٬ بو داده و آسياب شده ای گفته می شود که روغن گيری نشده باشد.
کنجد حاوی پروتئين ٬ ویتامين E ٬ D ٬ B می باشد.
مقدار روغن آن 50 درصد و شامل اسيدهای اشباع شده مانند اسيد اولئيک است.
ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
این ماده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شيميایی و غير شيميایی و به عبارتی صد در صد طبيعی است که ماده اصلی و در واقع تنها
ماده تشکيل دهنده آن کنجد است.
خواص حلوا ارده :
حلوا ارده یکی از مغذی ترین مواد غذایی صبحانه ما ایرا نيها محسوب می شود.
این ماده حاوی پروتئين ٬ ویتامين E ٬ D ٬ B ٬ لستين و حاوی اسيدهای چرب غير اشباع است و هر گرم آن 5 کالری و 30 درصد چربی
دارد.
حلوا ارده برای تقویت بدن و کاهش اشتها مناسب است.
افراد می توانند این ماده را به خاطر شيرینی آن با پنير یا ماست مصرف کنند.
این ماده غذایی به صورت ساندویچ ميان وعده و یا عصرانه ٬ مقوی و مناسب برای دانش آموزان است.
روغن کنجد صد در صد اصل را نيز از ما بخواهيد.
خواص روغن کنجد :
* کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL (و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL(
* کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
* جلوگيری از سرطان های سينه٬ پروستات و سرطان های دستگاه گوارش
* جلوگيری از تصلب شرایين و بسته شدن عروق
* جلوگيری از بروز سکته قلبی
* جلوگيری از بروز آب مروارید
* شفافيت و لطافت پوست به دليل غنی بودن از ویتامين E
* مناسب برای سرخ کردن به دليل مقاومت بالای حرارتی
* کاهش ابتلا به بيماری پارکينسون
* جلوگيری از بيماری های مفصلی و آرتروز
* خواص آنتی اکسيدانی فوق العاده به دليل وجود دو ماده شيميایی sesamol و sesamin .آنتی اکسيدان ها با رادیکال های آزادی که
به سلول ها آسيب می رسانند و به روند پيری سرعت می بخشند مقابله می کند.
* ویتامين E موجود در آن از بيماری آلزایمر جلوگيری می کند.
روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می کند. این روغن برای درمان سرفه٬ یبوست٬ آرتریت و پوست خشک توصيه می
*
شود.
* مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می دهد٬ گردش خون را تقویت می کند٬ مانع اختلالات عصبی می شود و سيستم دفاعی بدن
را تقویت می کند.
* مصرف روغن کنجد٬ نشاط آور است٬ هوشياری ایجاد می کند٬ دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می دهد.
* ویتامين E موجود در آن به رشد مو سرعت می بخشد.
* برای افرادی که از کم خونی و سرگيجه رنج می برند مفيد است.
* مصرف موضعی این روغن٬ پوست را نرم و لطيف می کند.
* خاصيت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
* غرغره کردن آن٬ باکتری ها٬ از جمله باکتری های سرماخوردگی از بين می برد.
* محافظ طبيعی در برابر اشعه ی فرابنفش به حساب می آید.
* مانع شوره ی سر می شود.
* از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می کند.
* ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می کند.
* بریدگی ها و جراحت های سطحی را درمان می کند.
* پوست صورت به خصوص اطراف بينی را سفت می کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می شود.
* از بروز آکنه جلوگيری می کند.
ویژگی ارده خوب:
اولين ویژگی ارده خوب طعم ان است که در بين عموم افراد مورد تایيد است ارده ممتاز طعم ان کاملا شيرین است و هيچ طعم بدی
ندارد .دومين ویژگی رنگ ان است ارده ای که رنگ ان سفيد مایل به زرد است ميتواند ارده ممتاز باشد .سومين ویژگی که خيلی ها
اشتباه ميکنند این است که ارده کاملا رقيق باشد نه غليظ .و اما ميرسيم به حلوای ممتاز .حلوایی ممتاز است که اولا رنگ ان سفيد
مایل به زرد باشد ثانيا طعم ان شيرین باشد و همچنين مهم تر از همه ترد باشد.توليدی اصل کالا در صدد این است که محصولات
خوب را به شما بشناساند.
مراحل و چگونگی توليد حلوا ارده :
برای توليد حلوا ارده ابتدا شکر را درون پاتيل مسی که از اب پر است را برای مدتی ميجوشانند تا تبدیل به شيره شده سپس به
مقدار لازم تخم مرغ و عصاره ی چوبک را با شيره مخلوط کرده و ان را درون دستگاه همزن ميریزند تا کاملا مخلوط شود وقتی کاملا
مخلوط شد چاشنی به دست می اید بعد این چاشنی را درون مکينه که پر از ارده است ميریزند وقتی که کاملا چاشنی با ارده
مخلوط شد حلوا به دست می اید.بعد از اینکه حلوا توليد شد برای خوشبو و خوشمزه شدن حلوا به مقدار لازم هل با ان مخلوط
ميکنند.سپس تا زمانی که حلوا گرم است ان را درون ظرف های دلخواه ميریزند.البته لازم به ذکر است که برای ظرف های پلاستيکی
نباید حلوا زیاد گرم باشد چون برای سلامتی ضرر دارد.
مراحل و چگونگی توليد ارده :
مراحل توليد ارده به این صورت است که ابتدا کنجد مرغوب را به اندازه یک زمان مشخصی درون اب ميریزند تا هم کنجد تميز شده و
هم بتوان به راحتی پوستش را جدا کرد .حالا برای جدا کردن پوست کنجد ان را درون دستگاه پوستکن ریخته و بعد ان را درون حوزچه
اب نمک ميریزند تا پوستی که از تن کنجد جدا شده ته نشين شده و کنجد بدون پوست روی سطح اب بماند سپس همچنان برای بار
دوم ان را درون حوزچه اب نمک دیگر ریخته تا کاملا کنجد تميز و ضد عفونی شود بعد ان را درون حوزچه اب شيرین ریخته و چند بار ان
را اب شيرین شستشو داده وبعد از اینکه کامل اب حوزچه بيرون رفت کنجد را برای بو دادن درون کوره ميریزند و بعد از مدتی کنجدی
که بو داده شده است را در مرحله اخردرون اسياب ميریزند و کنجد بو داده تبدیل به ارده ميشود.
دریافت ليست اجناس و قيمتها از طریق فکس و یا ایميل
دانلود کاتالوگ محصولات در سایت اصل کالا
وبلاگ:
http://www.roghankonjed.blogfa.com
برای دادن سفارش با ما تماس بگيرید.